Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van ThemaTien. Wanneer u gebruik maakt van een product of dienst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene gegevens ThemaTien Terneuzen
Website: www.thematien.nl
E-mailadres: thematien@hotmail.nl
Rekeningnummer (ING): NL46 INGB 0002 9883 44


Kamer van Koophandel
ThemaTien staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

KvK-nummer: 56499019.
BTW-nummer: NL073217888B01


Bestellen
Als u een themabox wilt bestellen, neem dan minimaal drie weken van tevoren contact op. U kunt dit doen door middel van het invullen van het reserveringsformulier. Indien u hiervoor kiest wordt er binnen 48 uur contact met u opgenomen. Ook kunt u zelf contact opnemen met ThemaTien door te mailen naar thematien@hotmail.nl of te bellen naar 06-18655891. We bespreken dan samen alle wensen voor het kinderfeestje. De themabox kan vanaf drie dagen voor het kinderfeestje in Terneuzen opgehaald worden. Hierin zit alles wat u nodig heeft voor het feest van acht kinderen. In overleg kan ook besproken worden om de box bij u thuis af te laten leveren.


Aansprakelijkheid en gebruik
U bent zelf verantwoordelijk voor het verloop en de veiligheid van het kinderfeestje. ThemaTien is, bij gebruik van de themaboxen, niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook. Alle themaboxen bevatten enkel veilige en verantwoorde producten en spelletjes. De themaboxen mogen alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.


Prijzen
Een themabox voor acht kinderen bestellen kost € 80,-. Voor elk extra kind betaalt u € 7,- extra. Ook is het mogelijk om begeleiding te krijgen tijdens het kinderfeestje. Dit kost € 60,- extra voor het gehele kinderfeestje (drie uur begeleiding). Indien u uw themabox bij u thuis bezorgd wilt hebben dan wordt er van u een kleine bijdrage gevraagd (afhankelijk van het aantal kilometers). Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.


Betalen
Betaling kan door middel van IDeal op rekeningnummer NL46 INGB 0002 9883 44 t.n.v. L.M.I. Dingenouts te Terneuzen of er kan contant betaald worden bij het ophalen van de themabox.


Privacy
ThemaTien gaat zorgvuldig om met alle persoonsgegevens. Deze gegevens worden nooit aan derden versterkt.


Klachten, op- en aanmerking
Indien u een klacht en/of op- en aanmerking heeft over ThemaTien kunt u een e-mail sturen naar thematien@hotmail.nl. ThemaTien neemt alle klachten en op- en aanmerkingen serieus en zal hier gelijk iets mee doen.

Wijzigingsrecht
ThemaTien behoudt zich het recht om tussentijds de algemene voorwaarden te wijzigen.