Welkom bij ThemaTien Terneuzen

Welkom op de website van ThemaTien Terneuzen!

Vindt u het ook zo lastig om elk jaar weer een leuk kinderfeestje voor uw kind te organiseren? Of heeft u te weinig tijd om dit te organiseren. ThemaTien heeft dan voor u de oplossing.

ThemaTien heeft verschillende themaboxen waarbij u zelf niets meer hoeft te verzinnen voor een leuk kinderfeestje. Elke box is helemaal gericht op een bepaald thema en wordt op maat gemaakt voor de leeftijd van de kinderen. De themabox bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijk feestje voor acht kinderen en geeft u 2,5 tot 3 uur plezier voor de kinderen. U hoeft zelf tijdens het feestje alleen maar te zorgen voor eten en drinken.
 ThemaTien heeft verschillende themaboxen en werkt continue aan nieuwe boxen voor themafeestjes. (piraten, voetbal, prinsessen, K3, Mega Mindy/Mega Toby, ridders, Skylanders, sieradenparty, Halloween, Frozen en sport) verschillende  Staat uw thema er niet bij? Op verzoek kan er speciaal voor uw kind een box samengesteld worden. Daarbij biedt ThemaTien ook de mogelijkheid om het feestje bij u thuis te begeleiden (dit is mogelijk op zaterdag en zondag) en zijn er ook kinderfeestjes op maat mogelijk. Stuur een e-mail naar thematien@hotmail.nl of bel naar +31 618655891 voor alle mogelijkheden.Lees meer: https://www.thematien.nl/

Contacteer ThemaTien

ThemaTien

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>