Over ThemaTien

Vindt u het ook zo moeilijk om elk jaar weer een leuk verjaardagsfeestje voor uw kind te verzinnen? Of heeft u te weinig tijd om dit te organiseren? ThemaTien heeft dan voor u de oplossing.

Ik ben Leontine Dingenouts, 29 jaar oud en woonachtig in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Ik heb het altijd al leuk gevonden om kinderfeestjes te organiseren en te begeleiden. Hierdoor is het idee van ThemaTien ontstaan. ThemaTien heeft verschillende themaboxen waarbij u zelf niets meer hoeft te verzinnen voor een leuk kinderfeestje. Elke box is helemaal gericht op een bepaald thema en heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk feestje.  U hoeft zelf tijdens het feestje alleen maar te zorgen voor het eten en drinken.

Elke themabox is voor een feestje met acht kinderen en bevat in ieder geval de volgende spullen: draaiboek, tafelaankleding en versierspullen, uitgewerkte spelletjes inclusief alle benodigde spelmaterialen, knutselactiviteiten, viltstiften of kleurpotloden, button voor de jarige, een cadeautje voor de jarige en voor alle kinderen. U mag, na aankoop, de hele themabox met inhoud houden. Het is dus niet zo dat de themabox gehuurd wordt en daarom is er ook geen sprake van het betalen van borg.

Momenteel heeft ThemaTien verschillende themaboxen en werkt continue aan nieuwe thema’s. Staat uw thema er niet bij? Op verzoek kan er speciaal voor uw kind een themabox worden samengesteld.

Vindt u het lastig om het feestje zelf uit te voeren of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Ik bied ook de mogelijkheid om het feestje bij jullie thuis te begeleiden (dit is mogelijk op zaterdag en zondag). Daarbij zijn kinderfeestjes op maat ook mogelijk. Stuur een mail naar thematien@hotmail.nl voor alle mogelijkheden.